středa 27. února 2008

Americký kolotoč


Kája si to ještě dneska neuvědomuje, ale je zahrnována láskou a dary nejen svých rodičů, ale i mnoha "tetiček" ve svém okolí a dokonce i ze zámoří...



Tolik balíků z Ameriky, kolik jich dostala za první měsíce svého života jsem jich já nedostal za všech těch třicet jedna let, co se já proháním po tomto světě. Čímž ji nezávidím. Kdepak. Právě naopak. Ještě než se narodila, tak už ji chodily první balíky, většinou s oblečením. Poslední balík pak dostala předevčírem od své mexické tety z Ameriky :-)

Rozhodně dominantní v balíku byl kolotoče. Kája již jeden kolotoč nad postýlkou měla, ale musel se natahovat a vydržel hrát minutu, možná dvě. A pak bylo opět potřeba natahovat. Navíc umělohmotní medvídci nedrželi příliš dobře a neustále hrozilo nebezpečí, že omylem zavadíme o jednoho z nich a ten spadne Káje na hlavu. Tak teď dostala kolotoč jak pro velkou holku. Je na baterky, čili se nemusí natahovat. Hraje několik druhů melodií, točí se a ještě promítá ve tmě na strop hvězdičky. Kája je jím dokonale fascinována. Což je mimochodem účel.

Je to krásný dárek, za který, kdyby Kája měla již více rozumu, byla by za něj moc vděčná. Ale jelikož jej dosud nemá, tak jsme zatím vděční aspoň my, její rodiče... :-)

Žádné komentáře: